Villa vakanties in Orlando en omstreken

Uit ervaring weten wij dat er verschillende typen vakantiegangers zijn.
Wij kennen de chillers, cultuursnuivers, ontdekkingsreizigers, rustzoekers, luxe vakantiegangers en de bourgondiers. Maar in Orlando kennen we ook de vakantieganger die na een lange dag in de pretparken(o.a. Walt Disney World) bij thuiskomst in alle rust wil genieten van een privé zwembad
Wat voor type vakantieganger u ook bent, wij hebben voor u een passende villa.

Onze villa’s zijn allemaal gesitueerd in prachtige villawijken en bieden veel waar voor hun geld. Een villa’s biedt u de mogelijkheid om uw vakantie naar eigen inzicht in te richten.
Al onze villa’s worden professioneel onderhouden en zijn mooi vormgegeven met een eigentijdse inrichting, elk met 3 tot 8 slaapkamers, een zwembad speciaal voor u en een garage. Geniet van uw vakantie precies zoals u dat wilt; de perfecte villa huren was nog nooit zo eenvoudig.
Wij bieden u villa’s in het gehele gebied rondom Walt Disney World.

Bij de verhuur maken wij onderscheid tussen:

  • Disney area homes
  • Homes by community

Disney area homes is een verzamelnaam voor villa’s gesitueerd in de vele villawijken in de omgeving van Walt Disney World. Als u bij de reservering kiest voor een Disney area home dan is het adres noch villawijk bekend

Homes by community biedt uiteraard ook villa’s in de villawijken in de omgeving van Walt Disney World, alleen is er een aantal bijzondere villawijken uitgelicht. Bij homes by community gaat het om de volgende villawijken:

Glenbrook, Southern Dunes, Marbella, Trafalgar Village, Westhaven, Orange Tree, Highgrove, Veranda Palms, Highlands Reserve, Sandy Ridge,Calabay Parc, Legacy Park,Crystal Cove, Calabay Parc at Tower, Windsor Hills, Windsor Palms, Solterra Resort, Solona Resort.

Kiest u bij de reservering voor Homes by community dan is de villawijk vooraf bekend. De basis voorzieningen zijn in alle villa’s gelijk maar qua luxe en grootte kan er wel verschil zijn.

Voor wat de huurprijs betreft is de keuze voor een Disney area home nog altijd de beste.

Bekijk ons villa aanbod in Orlando, Florida

15800front

Disney Area villa

Orlando, Florida

Villa

W3

Westhaven villa

Davenport, Orlando.

Villa

southern 15

Southern Dunes villa

Haines City, Orlando

Villa

Bekijk de omgeving hieronder

Sluit Menu