Over Floridavilla.NL

Floridavilla.NL is ontstaan op basis van mijn ervaringen opgedaan in Florida. Mijn eerste ervaring met dit stukje paradijs op aarde begon in 1998. Wat mij direct opviel was de scala aan mogelijkheden om je vakantie naar eigen inzicht in te richten. Het kon niet uitblijven; in 2000 heb ik een villa met privé zwembad laten bouwen in Davenport. Tijdens mijn vakanties in Florida heb ik meer dan normaal genoten van deze villa en dit werd mede veroorzaakt door het feit dat ik het ontwerp mede heb mogen bepalen.


Tijdens mijn afwezigheid werd de villa professioneel beheerd door een Management Company die zorg droeg voor onder meer schoonmaak, verhuur en opvang van huurders. In principe geven alle villa-eigenaren hun bezit in beheer bij een Management Company waardoor er een vijver van villa’s ontstaat. Zowel de grote- als de kleine verhuurders van villa’s in Florida vissen in de dezelfde vijver.
In 2004 ben ik als kleine verhuurder een partnerschap aangegaan met een Management Company en vanaf dat moment verhuur ik alleen villa’s uit de grote vijver van villa’s die is ontstaan doordat privé eigenaren hun villa’s in beheer geven aan een Management Company.

De concurrentie op deze markt heb ik kunnen weerstaan door de lagere prijzen die ik hanteer en daarnaast heeft mijn kennis van de markt en het product een grote rol gespeeld. Maar het belangrijkste is nog altijd de persoonlijke benadering. Een villa huren staat niet gelijk aan het kopen van een broodje kaas dus geef ik de adspirant huurder alle ruimte om via een offerte een villa te reserveren.

De villa’s die ik u aanbied zijn niet alleen verschillend qua grootte maar ook qua luxe zijn er verschillen. Ik bied u villa’s voor elke gelegenheid en elke beurs.
Ik heb genoten van mijn villa-vakanties en ik hoop dat u dat ook doet.

Sluit Menu